onsdag 10 februari 2010

En dag på Koh Lanta

Tilda och jag började morgonen med en härlig promenad på stranden. Var full aktivitet där trots att klockan bara var 07.45. Många ute på promenad och en del på sin löprunda. Efter promenaden var det gott med frukost. Förmiddagen tillbringade vi vid poolen och Tilda var duktig och gjorde sin matteläxa.
Vi tog en tuk-tuk till Moonlight där vi gifte oss. Var inte mycket som Tilda kände igen. Blev lunch där innan vi åkte till ett ställe där de har elefanter. Båda barnen har ju verkligen velat rida så vi gav med oss. Blev Jens och barnen som intog elefantryggen men vi dealade till oss att ”bara” behöva rida 30 minuter istället för en timme. Blev bra.
Mer strandpromenad och även bad i havet på eftermiddagen. Sen lite i poolen och Tilda är nu riktigt duktig på att dyka. Det var varit magplask ett bra tag men nu börjar hon få in tekniken. Felix har lärt sig simtagen så nu gäller det bara att han vågar lite mer och kan kombinera dem. Nu sitter vi på balkongen och dricker varsin drink. Snart dags att åka in till Saladan för middag och lite shopping.

Inga kommentarer: