onsdag 12 oktober 2011

Regn och busväder

Japp, det har vi haft i två dagar nu. Första dagen var det skumt väder. Det började med sol och lite duggregn, blev blåst men inget regn, sol och varmt och sen kom då regnet. Vi tillbringade dagen inne i Hersonissos med lite shopping så det var inte hela världen men det hade ju varit trevligare med sol såklart.

Igår regnade det faktiskt hela dagen. Vi tänkte åka bussen till Heraklion men det var vi inte ensamma om att planera för så bussen var så full att den inte ens stannade här utanför oss. Taxi in dit kostar 45 euro vilket jag tycker är lite mycket. Hyra bil var nästa alternativ men slutligen bestämde vi oss för att lägga pengarna på spa istället så det fick bli tid för massage här på hotellet istället. Bada gjorde jag och Oliver ändå i hotellets jacuzzi. Han var så nöjd med det. Varmt är det ju i alla fall oavsett om det regnar eller inte.

Idag spås det bättre väder och ingen kan vara gladare än jag om det blir så. Imorgon sägs det bli strålande igen så då får vi väl passa på att njuta av de sista timmarna.


Inga kommentarer: