måndag 10 oktober 2011

Efter regn kommer solsken

Vädret är minst sagt varierande idag. Vi bestämde oss för att ta en taxi till Hersonissos. Är bara lite drygt 2 km dit men efter störtskurarna imorse så är det stora, djupa vattenpölar överallt. Vi strosade runt lite i stan där det var bättre väder. Efter en stund började det blåsa. Inte så lite vill jag lova och vi funderade på om man snart skulle få något i huvudet. Oliver sov som en stock i vagnen så han brydde sig inte. Blåsten avtog men ersattes av spöregn blandat med småskurar. Spelar ju inte så stor roll när man går i affärer men det hade ju varit trevligare med bara mulet eller lite sol. Ibland blev vi kvar lite längre än tänkt i butikerna. Allt berodde på regnet. Blev taxi tillbaka sen också.

Nu har solen återigen tittat fram. Jag hann med en kortis på solstolen innan det mulnade igen och kom ytterligare en skur men nu ser det ljust ut. Hoppas att kvällen blir fin i alla fall.

Oliver har blivit riktigt duktig på att åla sig fram på golvet. Skor är hans favorit så ser han en sko blir det en väldig fart på honom. Synd för honom att hans elaka mamma kommer och tar bort den precis innan den ska in i munnen. Annars är han rätt nöjd med att åla runt.

Inga kommentarer: