onsdag 22 juni 2011

Båtresa

I måndagskväll klev jag och barnen ombord på Cinderella för en kryssning till Åland. Jens lämnade vi hemma i renoveringsträsket. Är fullt med aktiviteter för barnen ombord. På kvällen hann vi med att spela Xbox Kinect, fotbollsspel, disco och annat kul innan vi köpte lite godis i taxfreebutiken och gick till hytten och kollade på en film. Igår blev det frukostbuffé, rittävling, clownshow, godisbingo, cirkusskola, tipspromenad m.m. Tilda ritade en fin teckning och vann hela teckningstävlingen. Det var glada och nöjda barn som klev iland till den väntande pappan.

Idag blev det BVC och vaccination för Oliver på förmiddagen. Lilleman tyckte vår BVC-sköterska var lite taskig mot honom. Ok för den första sprutan men när hon satte den andra blev han sur. Kan man ju förstå men det gick över rätt snabbt ändå.

Netta, Leia och Emil kom sen hit till lunchen och barnen har lekt. Vi tog en sväng till parken här och de hittade lite smultron. Vi avslutade med lite nybakta scones till mellis.

Jens har nu hunnit få upp panel och fönster så den nya ytterväggen är klar. Idag åkte den gamla ytterväggen ner och nu känns rummet stort. Blir en herrans massa skräp att köra bort så nu åkte han och hämtade släpet. Sen ska han och Ola åka och handla massor av material så han kan bygga upp nya innerväggar. Bir spännande att se när de är på plats. Först då man får en känsla för hur rummen blir.

Inga kommentarer: