fredag 25 mars 2011

Sötnosen!



Världens finaste lilla kille har vi fått hit hem. Hur lugn och snäll som helst. Fast första dygnet brukar de ju sova en hel del. Igår när vi kom hem blev det en snabb lunch och sen gick jag och Jens och la oss med Oliver. Sov i två timmar vilket inte är mycket men var välbehövligt. Sen kom de två stolta syskonen hem med sin mormor och morfar. Kärlek vid första ögonkastet! De är så stolta så man tror de ska spricka. Tyvärr blev Tilda förkyld lagom till lillebrors ankomst så hon är lite ledsen över det.

Oliver ville inte äta på hela dagen och mådde nog lite illa av fostervatten som han svalt under förlossningen. Brösten var han inte alls intresserad av. Först vid midnatt fick jag honom att tutta lite. Då hade jag hunnit sova sen 19.30 så det blev ju lite sömn i alla fall. Har sovit ganska bra inatt också faktiskt. Två gånger har jag fått i honom lite mat.

Felix är på dagis idag. Blir en kort dag för han ska iväg och klippa sig på eftermiddagen med Jens. Tilda är hemma från skolan idag för att vila sig och bli av med förkylningen. Hon ska också få följa med på eftermiddagen. Tror hon behöver komma ifrån Oliver en stund för hon vakar över honom som en hök. Om hon bara fick skulle hon mer än gärna sitta med honom i knät hela tiden. Såklart är det mysigt men ibland behöver han få lite lugn och ro också.

2 kommentarer:

Susanna sa...

Grattis till er fina kille!

Emma sa...

Sötnos!

Oliver har nog fått den bästa storebror man kan ha. Så go som han är i småbarn är det inte många som är. Axel får stora kramen varje dag när vi hämtar Isak.