torsdag 23 december 2010

Finaste...

finaste prinsessan Matilda! Äntligen blev det så hennes tur att fylla 8 år. Nu ligger en nybliven åttaåring i sin säng och sover. Så fin, så älskad. Tänk att tiden kan gå så fort. Känns som att hon föddes rätt nyligen faktiskt men ändå inte.

Blev en lång dag som började med paket, frukost och sång på sängen. För Tilda blev det en tur till stan med mormor och morfar där de bla besökte julmarknaden i Gamla Stan och sen åt lunch. 15.00 kom det kalasgäster. Tyvärr var några småsjuka och höll sig hemma. Bäst det så ingen annan blir smittad. Fanns både förkylning, kräk och feber att bli bjuden på annars om man så velat =(

Nybakade rågfrallor och scones bjöd vi på och sen hade Tilda valt marängtårta med grädde, banan och daim. En favvo! Sist av alla kom morbror Peter då han jobbat. Honom hade vi lovat middag så vi fick en kväll ihop där det nya spelet Tilda fick i present av honom invigdes.

Nu är det äntligen tid för mamman att slappa lite i soffan innan sängen väntar. Imorgon blir ytterligare en lång dag med mycket fix men även tid att njuta. Är så glad och tacksam äver den fina familj vi har.

Inga kommentarer: