lördag 20 mars 2010

Modevisning

Dagen har ägnats åt modevisning i gallerian vid Liljeholmstorget. Tilda hade blivit tillfrågad att vara med som modell åt butiken Noa Noa. En kul grej som egentligen inte alls är Tilda men när jag frågade henne så nappade hon direkt och tyckte det skulle bli superkul. I måndags var vi i butiken och provade ut kläder. Redan då kände jag att det kommer gå bra. Hon var verkligen på för det här.

Vi träffades kl.9 i butiken och hade en snabb genomgång om hur själva modevisningen skulle gå till. Vart de skulle gå och hur. Både Tilda och hennes kompis Sarah var med på noterna. Sen var det dags att ta sig ner till frisören för att få håret fixat. Tog en bra stund där nere eftersom det var många modeller från olika butiker. Tillslut var alla fixade och vi tog oss upp till Kicks för lite smink. Mer till de vuxna och mindre till barnen. Blev superfint!

En snabb lunch och sen var det dags för tjejerna att byta om inför visningen. Såg på Tilda att hon var rätt nervös när hon steg ut första gången. Upplägget var dock bra eftersom barnen skulle gå ihop med en vuxen. Då behövde de inte ha koll på hur länge de stod på visningsplatserna osv utan det fixade de vuxna. De var hur söta som helst när de gick ut. Först en runda, sen in och byta kläder och så ut en gång till.

Mamma och pappa som varit och tittat på den första visningen stannade kvar efteråt och fikade med oss. Sen tog jag och Tilda en vända in på H&M och handlade lite fina kläder till henne. Lyckas kanske få upp bilder på fynden imorgon.

Kl.15 var det återigen dags för modevisning och den här gången var det en mycket säkrare tjej som dök upp på golvet. Stolt mamma satt redo med kameran men det är rätt svårt att fota och få bra bilder. Går ändå rätt fort när de stannar till så man har inte så många sekunder på sig. Jag hade dessutom en sovande lillebror i knät. Fick i alla fall några fina bilder.

En mycket glad och nöjd tjej fick vi med oss från Liljeholmstorget idag. Blev en kortare tur till Kungens Kurva för att kolla efter ryggsäck till Tilda. Hittade dock ingen bra men däremot fick vi med oss lite skor till barnen. Var lata och köpte med oss thaimat hem. Fick middagssällskap av Felix gudfar F tillika Jens barndomsvän. Imorgon är det bara massa kalas för vår del.


I väntan hos frisören


Frisyren sett från sidan


Den fina frisyren bakifrån


Nystylad tjej


Tilda & Sarah i väntan på sminket


På Kicks


Sminkning pågår


Min fina tjej


Tilda & Ulrika i modevisningen


Sarah & Maria


Tilda & Ulrika med nya kläder att visa


Alla söta tjejer som gick visningen för Noa Noas del


Alla Noa Noas modeller. Superfina!


Tilda & Ulrika

1 kommentar:

Jenny Bergvall sa...

Åh så många fina bilder på en FIN MODELL!!!