fredag 5 februari 2010

Dags att dra vidare...

4/2
Torsdag idag och vår tid här i Huay Yang börjar lida mot sitt slut. Det går otroligt fort men samtidigt känns det som att vi varit borta rätt så länge. Tilda och jag började dagen på stranden med att plocka snäckor. Sen blev det poolen. Lunch hemma på balkongen idag. Skönt att bara kunna ta det lugnt ibland. Mera bad i poolen på eftermiddagen. Min favvotid på dagen är ju just eftermiddagen i solen. Så skönt. Vi blev inbjudna till grannen en stund för att kolla på hans lägenhet som är 20 kvm större än den vi bor i. Väldigt trevlig lägenhet och om vi ville tillbaka hit så fick vi gäna ringa honom och hyra hans lägenhet.
Middag åt vi på sportbaren Goalkick där de aviserat att det skulle vara barnbio kl.18. Det blev Robin Hood och Felix skrattade sig igenom hela filmen. Två nöjda barn fick vi sedan med oss hem.

5/2
Sista dagen här i Huay Yang. Vi tog moppen till fredagsmarknaden som lovades vara större än de andra. Det var den. Blandat med kläder, burkar, leksaker och mat. Vi köpte inte så mycket. Gick mest runt och kollade. Batterier till Tildas kamera, en leksaksgubbe som Felix ville ha och sen varsin våffla till mig och barnen. Hem för frukost och sen packade vi ihop och åkte till en del av stranden lite längre bort där Mrs. Umporn håller till. Det fanns solsängar att hyra (superbilligt), massage, manikyr och lite att äta och dricka. Jens tog massage och jag hade gärna velat ha jag med men tiderna var det knappt om då många ringt och bokat. Jag fixade i alla fall naglarna.
Hem för lunch, pannkakor igen så nu är den smeten slut. Vi håller ju på med kylskåpstömning här =) Ner till pollen en stund och där räknades det matte, badades och Felix lekte med sina Bakugan. Nu är det dags att gå upp och duscha av sig för att sedan göra oss iordning för middag. Ikväll ska vi hämta tvätt, packa och göra klart allt för avfärd imorgon. Tåget går redan 09.17 och vi får gå upp rätt tidigt. Moppen ska lämnas tillbaka och betals och snälla Jeab som äger den har lovat att skjutsa oss till tåget sen för vidare färd mot Hua Hin.

Inga kommentarer: