söndag 5 juli 2009

Sommarguld


Var ute på en löprunda till Sundby nu på förmiddagen. På väg hem såg jag sommarens guld i mängder i dikeskanten. Min lilla prins här hemma är fullkomligt galen i bär så jag satte mig i vägkanten, tog ett strå och började fylla med de röda fina bären. Väl hemma möttes jag av en liten solstråle som satte sig på trappan och smaskade i sig sina smultron.


Sommarens guld på strå

2 kommentarer:

Carpe Diem sa...

Oj vad ambitiös du är med en löprunda! Perfekt väg ni har för det till Sundby. Vad fint köket blev, nu är det bara det roliga kvar med "pimping" osv... :-)

Tänkte... säljer du fortfarande Tupperware? Har funderat länge på hur jag ska göra med alla mina torrvaror och har nu börjat kika på Modulett-serien. Är det något att rekommendera? Är den värd sitt pris? (vad kostar den?)

Kram Marie

Lena sa...

Jag tränar inför tjejmilen så jag har inte så mycket val känns det som. måste helt enkelt springa för att orka den milen sen.

Jag säljer inte längre men den förvaringsserie som jag tycker bäst om själv är spacemaker. Bra lock som sitter kvar på burken men ändå öppnas tillräckligt för att man ska kunna ta ur den. Perfekt för kaffe (går att sätta ett mått i locket) och är lätt att ta ut ur skåpen. även om den står högt upp. Mitt tips är att kolla på Tradera. Många som säljer helt nya saker där för typ halva priset.

Vänter på bilder från ditt kök ;-)