fredag 17 juli 2009

Sol och värme

idag också. Så skönt! Blev en cykeltur till centrum med barnen. Skulle lämna tillbaka några saker och passade på att kika lite i butikerna. Var inne på lindex och fyndade en del. De hade ta 2 betala för 1 på rean. Blir ju riktigt billigt. Köpte en klänning och en kjol till mig, några saker till Tilda och sen två bastrljor till Felix. Tröjorna kostade 25kr/st. Kan inte bli bättre.

Lunch hemma och sen lek och bus i trädgården. Vi satte på vattenspridaren och roligast tyckte de att det var när de fick hoppa på studsmattan och vattenspridaren stod under så det sprutade när de hoppade. Runt 16-tiden packade vi badväskan och fick med oss pappan till Gladö och Nyboviksbadet. Var rätt skönt där för det var väldigt lite folk. Synd att solen gick i moln när vi kom ner bara men den kom ju tillbaka sen.

Sen middag blev det men det är verkligen superskönt att kunna sitta ute och äta. Jag älskar vår baksida och våra trädgårdsmöbler. Det är verkligen lyxigt att sitta ute och äta där kl.20 på kvällen.

Under den tid jag underhållit barnen idag har Jens hunnit med ännu mer småfix här hemma. Listerna är nu målade och klara att kapas till. Grannen kikade förbi igår och tyckte det var häftigt att vi höll på med listerna. Det har man ju minst ett år på sig att fixa efter en renovering sa han och skrattade. Det är verkligen inte min eller Jens stil. Vi är båda så att vi vill få det helt klart när vi väl börjat.

Inga kommentarer: