måndag 13 juli 2009

Lyckodag

Igår fick Tilda en riktigt bra dag. Först Äventyrslandet igen och när hon kom hem blev det lek med flickan som bor här på gården. Hon heter Annie och är 9 år. Supergullig tjej. Hon kom ut för att rykta hästarna och lät Tilda vara med i hästhagen. Är två hästar som går i den hagen så de ryktade varsin. A berättade precis hur man skulle göra. Tjejerna lekte och skötte om alla djuren och efter en stund så kom de och frågade om Tilda fick rida på ena hästen, Zatte. P och G som äger gården visste om att Jens är allergisk så de hämtade ett par ridbyxor som A växt ur som Tilda fick låna. Hon fick låna ridstövlar också men de var lite stora så hon körde med sina egna gummistövlar. Jag gick med dem ut och Tilda fick rida i en halvtimme. Vi gick ut i skogen och red bort till en fårhage som ligger en bit bort och sen tillbaka igen. Snälla A lät Tilda rida längst och först när vi kom tillbaka hit till gården tog hon över och visade oss när hon galloperade med Zatte.

Det blev lek hela kvällen och de var mycket med djuren. När det var dags att komma in fick Tilda duscha för att Jens inte skulle bli så allergisk. Tycker faktiskt lite synd om henne för hon älskar verkligen djur. Hon sa flera gånger igårkväll att hon också ville ha en egen häst och att hon ville bo här bland djuren. Finns en katt som hon kärat ner sig i som heter Iza. Jag har tagit en del bilder men det mobila bredbandet funkar inte så bra här. Är dålig mottagning överhuvudtaget. Får lägga ut lite bilder när vi kommer hem.

Nu väntar shopping på Gekås i Ullared. Får se hur länge barnen (och Jens med för den delen) pallar. De får gå ut och göra nåt annat när jag handlar klart. Ska kolla efter softshelljackor till barnen. Köpte ju för 149kr förra året och de har varit kanonbra.

Inga kommentarer: