söndag 12 juli 2009

Äventyrslandet

Igår blev det besök på Halmstad Äventyrsland. Till ytan var det inte speciellt stort men det hade klämt in en del där inne. Det var både cirkus, tivoli, bad, dinosauriepark, vilda westernbana, sagohus och lekplatser. Barnen tyckte det var kul i alla fall. Tror dock inte att vi kommer återvända. Perfekt park för de med mindre barn då i princip alla karuseller är för mindre barn. Fanns väl tre st som var för lite större barn annars var det i ärlighetens namn för de mindre. Tilda och Felix hann i alla fall prova på allt i parken. Idag väntar besök nr.2 eftersom vi fick en dag gratis tack vare att jag har barnsemesterkortet. Rätt bra rabatt ändå. Hade aldrig gått två dagar annars men nu ska barnen få sitt så jag kan få handla imorgon =)

Vädret igår var helt ok. Idag regnade det ordentligt på morgonen men nu spricker det upp. Hoppas slippa regnet idag också. Vi tänkte nog bara gå halva dagen i parken och sen ta oss in till Halmstad en sväng och kolla där.

Bortsett från div. bråk mellan barnen så har vi det bra. Tilda har ju ett väldans humör som de flesta sexåringar och lillebror Felix har inte så långt efter. Många duster och man kan ju reta sog på minsta lilla. Sen kommer de där stunderna som nu när de är hur fina och söta som helst. Tilda sitter och pysslar och Felix läser böcker med Jens. Själv ska jag gå coh fixa lite matsäck som vi ska ta med oss. Igår köpte vi i parken men idag blir det pannkakor till lunch. Handlade färdiga igår på väg hem. Stekpannan här i stugan är av modell mindre och jag orkade inte stå och grädda pannkakor. Ibland får man vara lat. Speciellt på semestern.

Inga kommentarer: