söndag 24 maj 2009

Långledighet

som i onsdagskväll kändes så lång var egentligen rätt kort. Tiden går fort och vi har i alla fall fått en hel del gjort. När det gäller köksrenoveringen så är nu taket på plats, tapeten och färgen inhandlad och nu är det klart för spackling av väggarna. Detta ska ske imorgonkväll. Elen är dragen och det känns som att vi är på rätt väg även om vi börjar bli lite småstressade.

Själv har jag mest ägnat mig åt barnen. De har haft en supermysig helg där vi bara varit (bortsett från alla kalas då). Varit hemma, lekt med sina kompisar och vilat lite emellanåt. Tilda ville inte alls till skolan imorgon deklarerade hon klart och tydligt nu ikväll. Felix är ledig imorgon också för dagis har stängt. Han ska få vara med mamma under dagen då Jens ska jobba här hemma i köket. Har fått en enorm längtan till semestern den här helgen. Barnen har vridit om sina dygn lite och sovit till åtminstone 07.30 men ofta närmre 08.00. Det är lyx i mina ögon för Felix brukar sällan sova längre än till 06.15. Under sommarsemestern sen ska jag se till att vrida dem igen så de är uppe lite längre och sen sover mer på morgonen. Vi gjorde så förra sommaren också. Då har vi dessutom ett nytt och fint kök. Längtar !!!

Veckan som kommer känns rätt lugn. Ska till IKEA och handla köket. Det är väl det som är helt spikat. Deras kökskampanj tar ju slut sen. Annars så lär vi nog fylla vår vecka. På lördag är det barnkalas för Felix också.

Inga kommentarer: