torsdag 28 maj 2009

IKEA

Storshopping på Ikea idag. Fick med oss min lillebror samt min mormor och morfar. Suuuuuuperlåååååång kö för att få ut en plocklista. Har ju ritat upp köket i deras köksprogram så allt var ju klart så. Från det att vi kom till köksavdelningen och fick en plats i deras studio som det heter tog det två timmar innan vi gick ut därifrån med plocklistan. Två timmar!!!
Blev lite irriterad faktiskt. Nog för att de har massor att göra nu när deras kökskampanj snart går ut och så men den väntetiden känns inte ok. Definitivt inte eftersom vi bara ville få ut plocklistan. Tycker de bör ha en kö för dem som är helt färdiga med sina ritningar och en för de som behöver hjälp att rita.

Vi tog varsin kundvagn och delade plocklistan i två. Sen gick jag med mormor och Jens tog med sig Peter och morfar. När vi ställde oss i kassakön hade vi alltså fem fulla vagnar. Var ingen som ställde sig bakom oss. Undrar varför ;-)

Bokade hemkörning och killen på Bring var nog inte allt för glad över vårt ekipage. Många kollin att räkna. Han gratulerade oss till att ha ordnat dagens hitills största körning, haha! Imorgon kommer allt hem och då kommer vi till problemet att få plats med allt.

Inga kommentarer: