fredag 24 april 2009

Tidig dag

Såg till att komma från jobbet tidigt. Redan vid 12.30 =) Superskönt att komma ut. En fet låda med frukt och grönt och sen hem till min soliga altan. Stannade till på vägen först och kollade in golvet på Hornbach (var lagervara vilket är skönt) och sen var jag inne på en Hemma-butik och kollade på vitvaror. Tur att vi har rabatt på vitvaror från jobbet annars skulle vi ju bli ruinerade. Ska kolla vems rabatt som blir billigast bara. Kommer ändå gå på 45.000kr så skulle vi inte haft rabatt skulle det vara minst 15.000kr till. Galet mycket pengar.

Blev i alla fall fika med mamma och bustrollet Rebecca. Plockade ihop två kassar med kläder som jag skickade med mamma för vidare leverans till fasters lilla plutta. Hon är så go och glad.

Tilda sover hos sin gudmor och Felix hos mormor och morfar så här hemma är det lugnt. Vi grillade och sen blev det lite jobb som vanligt nu för tiden. Har flyttat in tvättmaskinen på sin nya plats. Blir superbra. Torktumlaren får hamna på plats en annan dag för vi måste köpa fästen först så den inte trillar ner. Ska även inhandla ett badrumsskåp som vi kan förvara både tvättmedel och annat i. Får bli en IKEA-tur. Kanske redan i helgen. Någon som är sugen på att hänga med?

Inga kommentarer: