lördag 10 januari 2009

Praktiken slut

Sista dagen på praktiken igår och nu bara en vecka kvar till examen. Super! Känns bra. Fick en stor och fin blombukett från dem och så hade de köpt fika. Vid 16-tiden promenerade jag därifrån till Stureplan för att klippa mig. Testade ett nytt ställe i en kedja som heter Rinse. Kan vaerkligen rekommendera dem. Vilka priser och ändå bra service och klippning. Fick tvätt inkl. hårbottenmassage, klippning, fön och styling för 190kr. Som hittat. Där lär jag fortsätta gå.

Var bjudna på middag hos Jens bror med familj igårkväll. Fick god mat och trevligt sällskap. Drog oss hemmåt med två sovande barn runt 23-tiden.

Idag har jag haft sovmorgon och nu sitter vi här och funderar på vad vi ska förgylla vår dag med. Jens vill åka till stan och kolla på skor och ev. hittar vi nåt kul museeum eller nåt och tar med barnen dit. Annars är det julgransplundring i Kungsan. Får se vart vi hamnar. Museeum vet inte våra barn vad det är för det hör inte till vanligheten att vi åker på nåt sånt, okultiverade som vi är.

Inga kommentarer: