måndag 1 augusti 2011

Stranden och IKEA

Dagen började på stranden vid Nyboviksbadet. vi tog en sväng dit med fam. P och barnen badade massor, mammorna solade, snackade och underhöll bebisarna. Var trevligt. Tyvärr blev det lite mulet ett tag så då var jag inte så badsugen.

när vi kom hem var det direkt iväg igen för inköp av färg och sen till IKEA för att handla garberober och bokhyllor till Matilda. Dagens shopping: ca.5000kr och det känns som att pengarna rinner iväg. Det är dyrt att renovera och bygga till men attans vad fint det blir.

Mamma och pappa kom hit en sväng nu ikväll, Även min äldsta bror med familj så vi åt middag ihop. Nu är huset tomt (eller tomt är det förståss inte då är fem kvar här) och skruvdragaren går för fullt på övervåningen och det monteras garderober. Ska bli så skönt att få in Tildas kläder. Känns som att de är utspridda överallt nu när hon inte haft någonstans att lägga dem.

Själv sitter jag här och kör kvällsamning med Oliver. Han har blivit av med en del skorv ikväll efter en kur med babyolja i håret och sen åkte luskammen fram. Tyckte inte han hade så mycket men efter att ha kammat skallen på honom kändes det som massor. Nu är han i alla fall "avskorvad", nybadad och trött.

Inga kommentarer: