söndag 2 januari 2011

Skidåkning

Jens, Tilda, Felix, mamma och pappa är i skidbacken. Jag fick huset för mig själv en stund. Inte så länge dock då Peter och Elin kom hem från backen. Har mest suttit här framför datorn och nördat. Skönt med lite lugn och ro i alla fall.

Tiden här uppe går fort men ändå känns det som att vi har lång tid kvar. Båda barnen stormtrivs ju här så vi ska inte klaga på vår tillvaro. Lite skidåkning, god mat, trevligt sällskap osv. Ikväll åker Peter och Elin hem så då blir det två mindre i huset. Funderar på att skicka in barnen i eget rum. De skulle kunna sova ihop i stora sängen där inne. Får se vad de säger om det förslaget. Finns stor risk att Tilda inte vill överge sin älskade översäng för att sova med lillebror.

Bebisen i magen är det full fart på. Sparkar och bökar runt mest hela tiden tycker jag. Nu börjar det ju bli lite trängre där inne så det är väl inte lika lätt att utföra de akrobatiska konsterna längre.

lugn dag idag alltså. imorgon blir det en tur till Åre. Jens ska hitta skidhjälm och jag ska försöka kika lite i några butiker.

Inga kommentarer: