lördag 19 juni 2010

Den stora brollopsdagen

Hemma i Sverige har kronprinsessan och Daniel just blivit vigda och har i Boston ska det roliga borja om nagra timmar. Igar var vi pa genrep i kyrkan. Jag och Jens fick i uppdrag att vara de som stanger dorrarna sa Brian inte kan se Diane innan vigseln. Ett mycket viktigt uppdrag enligt prasten, haha! De ville aven att nagon av oss skulle lasa en bon pa svenska. Jens far det uppdraget eftersom det ar hans kusin. Kommer bli kanon!

Efter genrepet var vi pa en restaurang brevid dar Brians foraldrar holl en fest. Var ju som ett helt brollop for mig men har gor man tydligen sa. Vi lamnade lite tidigrae och gick och fixade infor brollopet pa den restaurang de ska vara pa da. Var en del dukning som skulle fixas.

Om en timme ska vi vara pa hotellet dar de flesta bor. Da ar det dags att byta om, locka haret och fixa allt. Kl.13 blir det fotografering med Diane i en park. Efter brollopet ska de sen ta sina brollopsbilder. Ska bli kukl det har. Vi dukade for 100 personer igar sa det ar ett stort brollop. Nu ska jag ut och springa en snabbis innan det ar dags att duscha och gora sig iordning.

Inga kommentarer: