måndag 28 juni 2010

Blixtar och dunder

På kvällarna här kan det verkligen vara oväder. Just nu fullkomligt vräker det ner utanför fönstret och åskan mullrar i takt med blixtarna på himlen. Ibland har det hållit på ett tag och andra gånger slutar det rätt fort.

Helg här i området verkar innebära att det är lite fler som vistas i husen. Det har varit relativt tomt på vår gata men nu har det kommit en del bilar. Grannen rakt över lär vara en rik knös. Ungarna har t o m en egen stor hoppborg på tomten.

Dagen har tillbringats vid poolen på förmiddagen. Felix har blivit så mycket säkrare i vattnet vilket är skönt. Han har ju varit lite rädd förut och inte velat få vatten på huvudet. Nu hoppar han i poolen och vågar vara utan armpuffar. Vi har kört lite simskola varje dag och det går framåt. Efter lunchen åkte vi till ett shoppingcenter i närheten. Var där en dryg timme och kikade runt. Sen åkte jag och Jens till Prime Outlet med Peter och Elin. Blev en del shopping där. Handlade bl a löpartights och ett par Converseskor. Även Tilda fick ett par rosa Converse. Som hon längtat efter dessa skor. Allt är så mycket billigare här. Vi lär åka hem med fulla resväskor.

Imorgon ska vi åka till Orlando och ha en heldag på Disney World. Blir nog superkul men där om någonstans blir man ruinerad. Bara inträdet för oss fyra går på runt 2500kr. Svindyrt! Har vi tagit oss ända hit så är det dock värt pengarna. Barnen ser verkligen fram emot besöket. Är det semester så är det.

Inga kommentarer: