lördag 12 september 2009

Världens fulaste centrum

Felix har varit på ett midre roligt humör idag. Allt är fel och inget passar den unge herren. Jag som planerat en kul tripp till Solna med loppis, ansiktsmålning och Pippishow. Efter en bråkig morgon kom vi i alla fall iväg. När vi väl parkerat vill han inte komma med ut ur bilen. Fick i alla fall med honom och när vi går genom Solna säger han högt och tydligt:
- Det här är världens fulaste centrum!!!
Fyra år och kan redan bedöma centrum. Dock höjdes betyget väsentligt när han såg tuggumimiautomaten med en spiral i där tuggummit först skulle snurra ner och jag blev snabbt två kronor fattigare.
Ute vid Slaktarbacken var det mycket folk men vi hade tur och det var ingen kö alls till ansiktsmålningen så de passade på. Tilda valde en kvist från ett körsbärsträd och Felix ville ha ett spindelnät. Fiskdamm, korv med bröd och Pippishow hann vi med också. Sen bjöd Pippi på tårta och innan vi åkte till vår sida av stan igen hann Tilda med att måla på en stor duk de satt upp som alla fick måla på. Barnen var nöjda när vi åkte i alla fall.

Inga kommentarer: