fredag 8 maj 2009

Discopremiär

för Tildas del. Hur gulligt som helst. Fullt med barn i skolan och en hel del föräldrar. De flesta fick precis som vi lämna stället efter en kort stund. Det var dans, lotter och godis. Tilda var dock sparsam och hade endast gjort av med 10kr när jag hämtade henne. Godishalsband, klubba och en lott fick hon för de pengarna så hon var nöjd.
Det sköna med det här området är att det känns som att alla barnen känner varandra och alla ställer upp. När vi kom till skolan är biträdande rektor där. Det är ju disco så det är klart att han måste komma och vara med. Nu bor han ju i området men ändå. Det är ju hans fritid. Den avdelningen som anordnade discot hade en hel del föräldrar på plats som hjälpte till. Bla var världens bästa M på plats. Hon jobbar på vårt dagis och känner väldigt många av barnen eftersom hon haft de sen de var små. Hon är så go och såg det som en självklarhet att vara på plats för om det händer nåt är det ju tryggare för barnen att gå till henne. Alla barn är M´s barn. Är så glad att mina barn fått ha henne som personal på dagis.

När Tilda var på disco bar jag och Jens in allt material han köpt idag. Tungt och otympligt är det men nu är det på plats. Imorgon kommer pappa och hjälper till och sätter in de nya fönster vi köpt. Kul!

Inga kommentarer: