lördag 14 februari 2009

Inställt dop

blev det idag. Huvudpersonen själv mådde inte bra och ligger hemma med feber. Hoppas lillan kryar på sig. Trist kanske att det inte blev något men å andra sidan var det superskönt att få en hel dag "extra". Vi nyttjade den till att åka till Fredells och titta på kök, golv, skjutdörrar och trapprenoveringar. Får nya ideér hela tiden så det är ju bra att åka iväg och se köken i verkligheten. Hittade "vårt" kök på en gång dock med massiv bänkskiva istället för svart som vi ska ha. Tittade på en svart kompakt-mdf. Kommer blir super. Den är tunnare än vanlig bänkskiva vilket är bra för oss som redan nu kommer få bänkskivan i fönstret. Med den här tunnare blir det bra. De hade byggt upp en vägg som vi vill ha det så här kommer en bild:

Vi ska dock inte ha spisen där utan diskhon och en inbyggd diskmaskin. Sen blir vår "vägg" lite längre. En smart grej de gjort här var att ställa bänkskåp som vägg istället för att bygga en. Då får man förvaring på ett snyggt sätt från andra sidan.

När vi kom hem började Jens laga mat. Är lite kul nu för jag får ju hem gigantiskt mycket frukt och grönt varje vecka. En hel del är sånt som vi inte normalt använder men nu ska vi såklart vidga våra matvyer och prova lite nytt.

Grönsakshackning på G

Välfylld fruktskål. Supergott!

Inga kommentarer: