söndag 16 maj 2010

Kosläpp

Åkte till Gålö på förmiddagen för att kolla på kosläppet där. Hur mycket folk som helst och låååååång kö för att ens komma fram. Tur att vi var ute i god tid. Vi hann kolla runt på gården, äta bulle och drick mjök och barnen fick rida. Sen var det dags för själva huvudattraktionen. Det blev dock lite försenat då så många inte hunnit fram pga kön. Var lite kul att se korna springa runt och stångas och det märktes verkligen att de var glada och nöjda med att äntligen få komma ut. För att slippa kön tillbaka så gick vi rätt tidigt.

När vi kom hem upptäckte vi att någon snott båda barnens sparkcyklar inatt. Blir så galet irriterad och Tilda var i upplösningstillstånd över att hennes rosa spark var borta. Vi gick runt och letade för att se om de slängt dem i buskarna någonstans men så var det inte tyvärr. Så nu är vi två sparkar korta.

Nettan, Matte och barnen kom hit och käka lunch. Korv med bröd i alla enkelhet. Jag och Nettan passade på att lämna män och barn hemma och drog en sväng till Skopunkten för att kolla på skor.

Nu väntar simskola och sen kalas för kusin Alvin.

Inga kommentarer: