lördag 30 januari 2010

Läser på nätet

att ni har -19 grader hemma i Stockholm. Konstaterar glatt att vi har 50 grader varmare här och njuter. Tilda sitter just nu med matteboken och jobbar men allra helst skulle hon vilja gå ner och bada. Vi har gjort en deal så vi ska gå ner när hon är klar med nästa uppslag. Jens och barnen ska åka på en liten tur med moppen på eftermiddagen. Det har lite att fixa till morgondagen. Eftersom vi inte har någon ugn här kan vi inte baka tårta så jag önskade glasstårta istället. De ska ge sig ut på jakt efter en låda chokladglass. Vi hittade gott strössel i en butik idag som vi köpte.

Vi åkte till Jack´s beach resort idag och åt lunch. Efteråtr stannade vi kvar ett tag på stranden. Vi la oss i en hydda och njöt i skuggan. Felix och jag hoppade i vågorna och han börjar tuffa till sig lite. Han gillar ju inte att få vatten på huvudet och är ibland en riktig fegis men det börjar släppa lite. Nu stod han i vågorna själv och lät dem skölja över honom. Att de ibland kom på huvudet brydde han sig inte om.

Tror vi tar en lugn kväll med relativt tidig middag. Blev ju ganska sent igår eftersom Tilda gjorde flätor i håret vilket tog ett bra tag. Vore skönt att få barnen i säng och sen kolla på film. Högst upp på barnens önskelista är ju att titta på Robinson men det blir för sent här så vi får kolla imorgon. Det hakar lite ibland när vi kollar webb-tv men är ändå ok.

Inga kommentarer: